skip to Main Content
 • Zeer concurrerende prijzen
 • Advies op maat
 • Ontvang vrijblijvend parketsamples
 • Jarenlange ervaring
 • 12 jaar garantie
Offerte Vrijblijvend binnen 24 uur

Verkoop en leggen van PVC vloeren & vloerverwarming in Meppel en omgeving

Zoekt u een PVC vloer in Meppel of omgeving met uitstraling, die naadloos aansluit bij uw woonidee? Een onderhoudsvrije vloer voor uw huis, winkel of kantoor in Meppel? Denkt u dan eens aan een PVC vloer van PVC Totaal Parket. PVC vloeren winnen het steeds vaker van laminaat vloeren. En niet voor niets! Bent u voor uw woning of bedrijf  op zoek naar een slijtvaste vloer, een stille vloer, een design vloer of een harde vloer of een praktische vloer die geschikt is voor vloerverwarming? Dan leggen we graag uit wat PVC Totaal Parket voor u in Meppel en omgeving kan betekenen. U kunt bij ons terecht voor onder andere de vloeren van mFLORVivafloorsAmbiantTherdexModuleoQuick-Step, Montinique en diverse Visgraat vloeren.

Online uw PVC vloer bestellen, bespaart u geld!

PVC Totaal Parket heeft zich gespecialiseerd in het leveren en leggen van PVC vloeren in heel Meppel en omstreken. We hebben een achtergrond in de woninginrichting met als specialisatie PVC vloeren, marmoleum en laminaat. Sinds een aantal jaren verkopen we onze pvc vloeren online. Hierdoor kunnen we onze PVC vloeren voor een zeer scherpe prijs aanbieden voor inwoners van Meppel en omgeving. Bekijk per merk de scherpe aanbiedingsprijs die wij voor het leveren en leggen van een nieuwe PVC vloer in Meppel beschikbaar hebben.

Online? Kan ik mijn vloer dan wel door u in Meppel laten leggen?

PVC Totaal Parket heeft aandacht besteed aan een uitgekiend systeem zodat wij onze topvloeren, waaronder mFLORVivafloorsAmbiantTherdexModuleoQuick-Step, Montinique en Visgraat vloeren, goedkoper kunnen aanbieden. Dat doen we om onze vloeren concurrerend in de markt te kunnen zetten. Met het leveren van kwaliteit is het een ander verhaal. Heeft u uw keuze gemaakt, dan ontvangt u een aantal stalen. Zo kunt u zich er in alle rust van overtuigen dat u met PVC Totaal Parket werkelijk de juiste PVC vloer in Meppel in huis haalt. Daarna komen, desgewenst, onze vakkundige vloerleggers bij u thuis om de vloer te plaatsen.

PVC Vloeren kopen en laten leggen Meppel?

Neem contact op met PVC Totaal Parket en maak direct een afspraak.

De voordelen van PVC Totaal Parket op een rij:

 • Een PVC vloer is een onderhoudsarme vloer
 • Een PVC vloer is een slijtvaste vloer
 • Een PVC vloer is een vochtbestendige vloer
 • Een PVC vloer is geschikt voor vloerverwarming, die u eveneens door ons kunt laten aanleggen
 • Keuze uit veel hout- en steendesigns, dus een stevig alternatief voor laminaat
 • Vooraf stalen zodat u werkelijk ziet dat u de juiste vloer bestelt
 • Levering en vakkundig gelegd in de regio

Veelzijdigheid van PVC vloeren

Onze vloeren zijn voor u in Meppel beschikbaar in vele steen- en houtdesigns. Bovendien zijn PVC vloeren geschikt voor vloerverwarming en kunnen ze tegen vocht. Een PVC vloer is daarmee ook een geschikte badkamervloer, keukenvloer en zelfs garagevloer! Wilt u binnenkort een mooie nieuwe PVC vloer en heeft u uw keuze gemaakt uit ons assortiment, dan leveren wij geheel vrijblijvend een aantal planken af zodat u op uw gemak kunt bekijken of de vloer voldoet aan uw wensen. U kunt bij ons altijd terecht voor een geschikte PVC vloer in Meppel en omstreken.

Bij aankoop van een PVC vloer kunnen wij u vloerverwarming tegen inkoopsprijs aanbieden. Wij geven vele jaren garantie op het leggen en de PVC vloer zelf!

Wacht niet langer met uw aankoop en bestel uw PVC vloer in Meppel vandaag nog

Bekijk op deze website gerust welke PVC vloeren wij kunnen bieden. Als u niet precies weet wat u wilt, kunt u ons altijd benaderen voor informatie en advies. Wij kunnen u alles vertellen over de verschillende vloeren uit ons assortiment. Met behulp van onze parketsamples die u gratis en vrijblijvend kunt bestellen, kunt u precies zien of de betreffende PVC vloer bij u in Meppel naar uw wens is.

Bel ons direct