skip to Main Content
  • Zeer concurrerende prijzen
  • Advies op maat
  • Ontvang vrijblijvend parketsamples
  • Jarenlange ervaring
  • 12 jaar garantie
Offerte Vrijblijvend binnen 24 uur

Aanbieding: € 51,95 p/m2 voor alle Quick Step PVC vloeren, incl. leggen.

De prachtige Quick-Step pvc-vloeren

Wilt u de prachtige Quick-Step pvc-vloeren aanschaffen? Neem dan eens een kijkje in de ruime collectie van PVC Totaal Parket. Bij PVC Totaal Parket kunt u eenvoudig online uw pvc-vloer en laminaat kopen. Wij verkopen vloeren van topmerken als mFLOR, Vivafloors, Therdex en natuurlijk Quick-Step. Deze merken staan bekend om hun prachtige producten van hoogstaande kwaliteit. De vloeren van Quick-Step hebben bijvoorbeeld een naturelle uitstraling en karakteristieke warmte waarmee uw woning wordt verfraaid. Quick-Step heeft een breed assortiment PVC-vloeren die alle geschikt zijn voor alle omstandigheden en behoeften. Dit assortiment is ook te verkrijgen bij PVC Totaal Parket. Bent u benieuwd geworden naar onze Quick-Step vloeren? Bekijk dan ons online assortiment en maak uw keuze. Heeft u de juiste pvc-vloer gevonden? Bestel deze dan direct. Wij komen hem dan zo snel mogelijk bij u thuis brengen en leggen.

Parketsamples aanvragen

Waarom een Quick-Step pvc-vloer bij PVC Totaal Parket kopen?

PVC Totaal Parket is het juiste online adres wanneer u op zoek bent naar een mooie Quick-Step vloer. Wij van PVC Totaal Parket zijn gespecialiseerd in het leveren en leggen van pvc vloeren. Op onze website vindt u een uitgebreid assortiment met prachtige pvc-vloeren van merken als Quick-Step, mFLOR, Ambiant, Therdex en Vivafloors.

Wij kunnen de Quick-Step vloeren tegen zeer scherpe prijzen aanbieden, omdat wij als internetaanbieder vrijwel geen vaste lasten hebben en goede inkoopprijzen bedingen bij onze leveranciers.

Wanneer u op zoek bent naar een goede PVC vloer aanbieding, zult u zeker slagen bij PVC Totaal Parket. Maar PVC Totaal Parket biedt nog meer voordelen. U kunt bij ons, bij aankoop van een pvc-vloer, de vloerverwarming tegen een inkoopprijs aanschaffen. Door dit te combineren heeft u de gewenste pvc-vloer inclusief vloerverwarming voor een zeer scherpe prijs. Heeft u de gewenste vloer in ons assortiment gevonden? Dan kunt u bij ons vrijblijvend een aantal planken van de uitgekozen vloer laten afleveren, zodat u thuis rustig kunt uitzoeken of de vloer past bij de rest van uw interieur en wensen. Is de vloer helemaal zoals u wenst? Dan kunt u gemakkelijk de volledige vloer bestellen. Wij komen de vloer dan leveren en indien gewenst direct leggen.

Quick-Step PVC Vloeren kopen en laten leggen?

Neem contact op met PVC Totaal Parket en maak direct een afspraak.

Een perfecte Quick-Step vloer voor iedere behoefte en smaak

Wilt u uw woning voorzien van een prachtige Quick-Step pvc-vloer? Dan heeft u de keuze uit verschillende soorten, kleuren en maten. Het is belangrijk dat u een vloer zoekt die perfect aansluit bij uw behoefte en smaak. Op welke ondervloer de pvc-vloer ook gelegd moet worden en welke stijl uw voorkeur ook heeft: Quick-Step heeft pvc-vloeren voor iedere stijl en omstandigheid. Heeft u bijvoorbeeld een onregelmatige ondervloer, zoals een oude tegelvloer met voegen van 5 mm breed en 2 mm diep? Dan is de zogenaamde Quick-Step Rigid een pvc-vloer die daar perfect bij aansluit. Deze pvc-vloer is eenvoudig te plaatsen en zeer stil. Heeft u een ondervloer met kleine onregelmatigheden? Denk aan vloeren met onregelmatigheden tot 4 mm breed en 1 mm diep. Dan zijn de Quick-Step Click en Click+ pvc-vloeren wat voor u. Deze vloer bedekt grote oppervlakken en heeft geen beperking in de breedte of lengte. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over overgangsprofielen. Deze bijzondere vloeren hebben als groot voordeel dat ze niet vervagen of verkleuren wanneer ze worden blootgesteld aan de zon. Heeft u een geëgaliseerde ondervloer? Dan zijn de Quick-Step Glue+ PVC-vloeren zeer geschikt. Deze vloeren kunnen in vrijwel iedere ruimte worden toegepast. U kunt ze zelfs op muren installeren indien gewenst. Wilt u meer te weten komen over deze Quick-Step vloeren? Neem dan contact op met de specialisten van PVC Totaal Parket.

De voordelen van pvc-vloeren

Pvc-vloeren zijn populairder dan ooit. Deze vloeren zijn uiteraard niet voor niets zo populair. Ze bieden namelijk heel veel voordelen. Het grootste voordeel van de vloeren is de prijs. Pvc-vloeren zijn uiterst scherp geprijsd. Helemaal als u het vergelijkt met de aanschaf van een echte natuurstenen of houten vloer. Daarnaast staat de pvc-vloer bekend om zijn vlekkenbestendigheid. De Quick-Step pvc-vloeren hebben bijvoorbeeld een speciale toplaag die voorzien is van de revolutionaire Stain Guard technologie. Dit is de beste vlekkenbestendigheidstechnologie in haar soort. Deze bijzondere toplaag houdt uw vloer brandschoon en zorgt ervoor dat zelfs vuil en slijtage geen kans maken. De Quick-Step pvc-vloeren zijn ook voorzien van Scratch Guard. Dit is een andere innovatieve technologie die ervoor zorgt dat de vloer optimaal is beschermd. Deze waterafstotende technologie is gecombineerd met het gepatenteerde Uniclic-kliksysteem. Dit kliksysteem zorgt ervoor dat de vloer niet beschadigd raakt door water. Pvc is ook uiterst comfortabel. Het voelt warm en zacht aan de voeten en is ook nog eens geluiddempend. De vloer bestaat uit geluidsabsorberende lagen die geluiden verminderen. Tot slot worden de Quick-Step vloeren geroemd om hun prachtige, natuurlijke en warme uitstraling. De vloeren zijn bijna niet van een echte houten of stenen vloer te onderscheiden. Wilt u meer weten over de voordelen van Quick-Step vloeren? Neem dan contact met ons op.

Quick-Step PVC Vloeren

Het combineren van een pvc vloer met vloerverwarming

Wilt u in uw woning of kantoor genieten van heerlijk warme vloerverwarming? Een pvc vloer is uitstekend te combineren met vloerverwarming. Pvc vloeren zijn goed in staat om warmte geleiden. Een ander groot voordeel is dat ze niet ‘werken’ bij temperatuurverschillen zoals bij echt hout het geval is. Pvc vloeren zijn relatief dun en hebben daardoor een lagere warmteweerstand dan andere vloeren. Ze hebben de juiste isolatiewaardes. U heeft daardoor de mogelijkheid om uw investering terug te verdienen. Uw energierekening zal met een pvc vloer en vloerverwarming lager worden. Een groot voordeel dat PVC Totaal Parket biedt, is dat wij bij de aankoop van een pvc vloer de vloerverwarming tegen een inkoopprijs kunnen leveren. Wij bieden dus dubbel voordeel! Wilt u meer te weten komen over de onze pvc vloeren in combinatie met vloerverwarming? Neem dan contact met ons.

Leggen en egaliseren van de PVC-vloeren

De specialisten van PVC Totaal Parket leveren niet alleen de gekozen pvc-vloer, ze leggen deze ook vakkundig voor u. Voor het leveren en leggen van een Quick-Step pvc vloer rekenen wij een standaard lage prijs per m2. Deze prijs is inclusief het leggen, het egaliseren van de vloer en de lijm. Wanneer u de gewenste pvc-vloer in combinatie met vloerverwarming bestelt, zullen wij de vloerverwarming uiteraard netjes meeleveren met uw vloer.

Bestel uw gewenste Quick-Step pvc-vloer bij PVC Totaal Parket

Wenst u ook uw huis te voorzien van een prachtige Quick-Step pvc-vloer? Dan zit u helemaal goed bij PVC Totaal Parket. Neem een kijkje in ons ruime online assortiment en bestel de vloer die aansluit bij uw wensen en interieur. Naast Quick-Step vloeren vindt u bij ons ook andere topmerken. Wenst u meer te weten te komen over de Quick-Step producten? Benader ons dan via telefoonnummer 085-2081331, mail naar info@pvctotaalparket.nl of vul het online contactformulier op onze website in. Wij leveren en leggen dan graag de gewenste Quick-Step pvc-vloer bij u thuis of op uw kantoor.

Bel ons direct