skip to Main Content
  • Zeer concurrerende prijzen
  • Advies op maat
  • Ontvang vrijblijvend parketsamples
  • Jarenlange ervaring
  • 12 jaar garantie
Offerte Vrijblijvend binnen 24 uur

Vaste lage prijs op aanvraag voor alle Therdex PVC vloeren, incl. leggen.

Therdex: levensechte pvc-vloer met de geur van hout

Bij PVC Totaal Parket in Zwolle koopt u een Therdex pvc-vloer eenvoudig online. Therdex levert topkwaliteit pvc-vloeren in diverse dessins en in verschillende uitvoeringen tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Voor ieders smaak is er wel een geschikte vloer te vinden in het Therdex-assortiment waarbij u zich snel thuis zult voelen. Met een pvc-vloer van Therdex kunt u kiezen voor een vloer die volledig aansluit bij uw smaak en uw manier van wonen. En niet te vergeten: op een pvc-vloer van Therdex krijgt u maar liefst vijftien jaar garantie. Daarmee weet u zeker dat een Therdex vloer zeker tegen een stootje kan en dat wij deze vloer bij PVC Totaal Parket met recht rekenen tot de grotere kwaliteitsmerken.

Parketsamples aanvragen

Voordelen van een pvc-vloer

Een prachtige vloer van pvc biedt u zeer veel voordelen. Het grootste voordeel van een kwalitatieve pvc-vloer is de prijs: zo’n vloer is zeer voordelig in de aanschaf, zeker als u die legt naast de prijs van een echte houten of stenen vloer. Daarnaast is het zeer soepele materiaal zeer makkelijk om te leggen. Bovendien zijn pvc-vloeren wat betreft uiterlijk vrijwel niet te onderscheiden van echte houten planken of natuursteen. Maar een pvc-vloer biedt meer voordelen: zo is een vloer van pvc goed bestand tegen water, zeer geluiddempend, uiterst goed te onderhouden en heerlijk zacht en comfortabel aan de voeten. Voor meer informatie over de bijzondere eigenschappen van pvc-vloeren in het algemeen, en de kwaliteiten van Therdex pvc-vloeren in het bijzonder, kunt u altijd even contact opnemen met de specialisten van PVC Totaal Parket in Zwolle. Wij adviseren u graag over de voordelen van deze bijzondere vloeren en in hoeverre ze passen in uw woon- of kantoorsituatie.

Therdex houdt rekening met het milieu

Draagt u het milieu een warm hart toe? Dan is een Therdex pvc-vloer misschien wel de meeste voordelige en beste koop voor u. De Therdex pvc-vloer bestaat ruim 10 jaar en heeft zich in dat decennium ontwikkelt tot een van de meest gewaardeerde pvc-vloer producenten. Therdex staat bekend om bijzondere en innovatieve producten. Met Therdex geeft u elke ruimte het juiste karakter. Ze zijn zo levensecht als het gaat om de afwerking dat u met een beetje verbeelding de lak van de vloer als het ware kunt ruiken en de nerf kunt voelen. Er zijn echter meer factoren van belang voor het maken van de juiste keuze. Met een Therdex pvc-vloer kiest u gegarandeerd voor een topproduct. Een topproduct in alle opzichten waarbij kwaliteit en milieu hand in hand gaan. Therdex pvc-vloeren zijn voorzien van bio-weekmakers, en zijn daarmee ftalaatvrij. Dat is voor Therdex een belangrijk item. Voor u ook? Dan adviseren wij u een Therdex pvc-vloer te leggen of te laten leggen. Voor het meest optimale resultaat egaliseren wij ook de vloer voordat u deze laat leggen

Breed toepasbare vloer

Therdex pvc-vloeren zijn ongevoelig voor vocht en ook toepasbaar in combinatie met vloerverwarming. Daarom kunnen deze vloeren bijna in alle ruimtes toegepast worden. Hierbij enkele voorbeelden van ruimten waar de Therdex pvc-vloer zeer goed tot zijn recht komt: woonkamer, badkamer, retail, keuken, kantoor, gezondheidszorg, slaapkamer, onderwijs, showrooms en nog veel meer. De brede toepasbaarheid van Therdex zit hem in zijn uitstekende eigenschappen: de Therdex pvc-vloeren zijn standaard voorzien van een harde, matte PU laag. Schuren, lakken of oliën is met deze vloer definitief verleden tijd. Stofzuigen en/of dweilen van de vloer is voldoende. Daarnaast is deze vloer zeer comfortabel als het gaat om geluid. Bij Therdex staat loopgeluid synoniem voor wooncomfort. Bij een echte houten vloer of laminaatvloer hoort u ‘klossen’ als er over gelopen wordt. Een Therdex pvc-vloer dempt het loopgeluid. Bij toepassing in een appartement is dit zelfs een officiële vereiste. Een Therdex vloer dempt loopgeluid met ca. 5 dB(A).

Therdex PVC Vloeren

Therdex PVC Vloeren kopen en laten leggen?

Neem contact op met PVC Totaal Parket en maak direct een afspraak.

Geheim van Therdex pvc-vloeren

Met een beetje verbeelding kunt u bij de Therdex-vloeren de lak ruiken en de nerf voelen. U ziet daadwerkelijk doorleefd hout; verweerd en met nerven. Maar waarom voelt deze houten vloer zo comfortabel aan? Dat is het geheim van de Therdex vloeren. Voor de zekerheid noemen we hier nog een aantal voordelen van een Therdex pvc-vloer: de zeer natuurgetrouwe houtbenadering, de 10 tot 15 jaar garantie, de milieuvriendelijke productie, het geringe onderhoud, de zeer lange levensduur, de ruime toepasbaarheid, geschiktheid voor vloerverwarming, geen streepvorming, de goede akoestische demping en de PU-beschermingslaag. Wilt u meer weten over de voordelen en toepasbaarheid en het kopen van Therdex pvc-vloeren? Laat het ons weten. Wij van PVC Totaal Parket in Zwolle informeren u er graag over.

Leggen en egaliseren van de vloer

Wij leveren al onze vloeren, ongeacht het merk, compleet gelegd voor een lage standaard prijs per vierkante meter. Vraag ons gerust om onze actuele prijs per m2 voor een nieuwe Therdex pvc-vloer. Die prijs is dus inclusief het leggen en het egaliseren van de ondergrond en de lijm. Wilt u ook vloerverwarming? Dat is wel zo comfortabel. Weet dan dat wij vloerverwarming tegen inkoopprijs met uw pvc-vloer kunnen meeleveren.

Stalen op proef laten thuisbezorgen

Wij begrijpen dat het moeilijk is om van een foto en een omschrijving van het product – kleur, materiaal, toepassing – op een website te bepalen of u de juiste keuze maakt. U weet vooraf natuurlijk nooit hoe de Therdex vloer echt aanvoelt en oogt. Dan is het ook lastig voorstellen hoe de vloer in uw interieur past als de vloer er eenmaal in ligt. Daar hebben wij een oplossing voor. Geef ons door welke Therdex pvc-vloer u overweegt te kopen en wij bezorgen een aantal stalen bij u thuis. Dan kunt u zelf uitproberen of ze voldoen. Voldoet de vloer aan uw verwachtingen? Dan kunt u de hoeveelheid vierkante meters vloer die u nodig heeft, snel online bij ons kopen. Voldoet de vloer niet aan uw verwachtingen? U kunt dan zonder problemen aangeven dat u van de koop afziet en dat u de stalen wilt retourneren.

Therdex pvc-vloer kopen bij PVC Totaal Parket

Voor kwalitatieve merken pvc-vloeren en degelijke pvc-vloerbedekking bent u bij PVC Totaal Parket in Zwolle en omstreken aan het juiste adres. Bij ons koopt u online pvc-vloeren en laminaat van topkwaliteit van diverse merken. Dus ook een Therdex pvc-vloer. We hebben altijd een ruime keuze uit voorraad leverbaar en we hebben altijd wel een goede aanbieding voor u. Wilt u meer weten over pvc-vloeren, pvc-vloerbedekking of pvc-laminaat? Neem gerust een kijkje in onze webwinkel en laat u overtuigen door het ruime aanbod kwaliteitsvloer producten bij PVC Totaal Parket. Kijk gerust rond op de site of neem contact met ons op. Dat kan via het contactformulier op deze website, of bel met 085-2081331. Een pvc-vloer van Therdex koopt u online bij PVC Totaal Parket in Zwolle.

Bel ons direct