skip to Main Content
  • Zeer concurrerende prijzen
  • Advies op maat
  • Ontvang vrijblijvend parketsamples
  • Jarenlange ervaring
  • 12 jaar garantie
Offerte Vrijblijvend binnen 24 uur

Aanbieding: € 53,95 p/m2 voor alle Belakos PVC vloeren, incl. leggen.

Belakos pvc-vloer: niet van echt hout te onderscheiden

PVC Totaal Parket in Zwolle is de online winkel waar u terecht kunt voor een zeer groot assortiment aan bekende kwaliteitsmerken pvc- en laminaatvloeren. Een van de grote kwaliteitsmerken die we voeren is het bekende merk Belakos. Pvc-vloeren zijn, mede dankzij de uitgebreide Belakos pvc-vloerencollectie, een enorme trend geworden in Nederland en daarbuiten. Tien jaar geleden al maakte Belakos pvc-vloeren toegankelijk en betaalbaar voor de Nederlandse markt. En dat doen ze nog steeds. Met een ruime keuze, hoge kwaliteit en een betaalbare collectie pvc-vloeren. Belakos levert topkwaliteit pvc-vloeren in diverse dessins en in verschillende uitvoeringen tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Voor ieders smaak is er wel een geschikte vloer te vinden in het Belakos-assortiment. Met een pvc-vloer van Belakos kiest u voor het kopen van een vloer waarmee u zich direct één zult voelen. Bij PVC Totaal Parket rekenen wij de Belakos pvc-vloeren met recht tot de grotere kwaliteitsmerken.

Belakos PVC vloeren

Ontdek de mogelijkheden in de roomvisualisatie van Belakos PVC-vloeren

Waarom een pvc-vloer?

Met een prachtige pvc-vloer doet u zichzelf een groot plezier. Waarom dat is leggen we hier uit. Het grootste voordeel van een kwalitatieve pvc-vloer is ten eerste de prijs: een pvc-vloer is redelijk goedkoop in de aanschaf, zeker in vergelijking met de aanschafprijs van echte natuurlijke materialen als hout of steen. Daarnaast is het zeer soepele kunststof materiaal zeer makkelijk om te leggen. Maar naast de aantrekkelijke prijs en het gemak is het allergrootste voordeel van een pvc-vloer het uiterlijk. De Belakos pvc-vloer is wat betreft ontwerp en dessin vrijwel niet te onderscheiden van een echte houten vloer.

In tegenstelling tot de echte natuurproducten is een pvc-vloer zeer goed bestand tegen water, zeer geluiddempend, uiterst goed te onderhouden en heerlijk zacht en comfortabel aan de voeten. Voor meer informatie over de bijzondere eigenschappen van pvc-vloeren in het algemeen, en de kwaliteiten van Belakos pvc-vloeren in het bijzonder, kunt u altijd even contact opnemen met de specialisten van PVC Totaal Parket in Zwolle. Wij leggen u graag uit waarom u net zo goed kunt kiezen voor een pvc-vloer in plaats van een echte houten vloer of natuurstenen vloer. Bovendien kunnen we u adviseren over de toepasbaarheid van deze vloer en vloerverwarming in uw woon- of kantoorsituatie. Wilt u de vloer door ons laten leggen? Dan egaliseren wij ook de ondervloer voor u.

Met Belakos pvc-vloeren haal je de natuur in huis

De Belakos pvc-vloeren zijn geschikt voor iedereen in elke situatie. Voor elk budget is er wel een Belakos vloer voorhanden. Van oudsher waren het vooral architecten en projectinrichters die Belakos vloeren kochten voor vooruitstrevende projecten. Het zijn namelijk bijzonder sterke, vlakke en vormvaste pvc-vloeren. Ze lenen zich uitstekend voor ruimtes die intensief belopen worden en zijn bovendien eenvoudig te onderhouden. Door deze eigenschappen, samen met de steeds groter wordende collectie motieven en structuren, zijn de Belakos pvc-vloeren steeds populairder geworden bij woonconsumenten en bedrijven. Ook zij hebben inmiddels hun weg gevonden naar de kwaliteitsvloeren van Belakos. In veel woningen en kantoren zijn de Belakos pvc-vloeren inmiddels terug te vinden.

Uitgebreide collectie Belakos pvc-vloeren

Bij PVC Totaal Parket in Zwolle kunt u terecht voor de uitgebreide collectie pvc-vloeren van Belakos. U kunt de vloeren bij ons uiteraard ook direct bestellen. Zo hebben we bijvoorbeeld vloeren met houtstructuren zoals de Attico, Castello XL en Palazzo series. Deze vloeren zijn door de steeds beter wordende scantechnieken verbluffend realistisch en niet meer van echt te onderscheiden. De planken zien eruit als echt hout, waarbij de nerf als het ware voelbaar is. Alle structuren zijn in diverse kleuren leverbaar. Die keuze is uiteraard helemaal aan u. Naast de pvc-vloeren die als een echt houten vloer ogen, zijn er ook Belakos pvc-vloeren met bijvoorbeeld de tegelstructuur Concrete. De platen van dit type vloer zijn rondom afgeschuind. Dat geeft ze een authentieke uitstraling waardoor het net lijkt alsof het echte tegels zijn. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van de Belakos pvc-vloeren of wilt u advies over het leggen – of laten leggen – van deze vloeren? Neem dan gerust contact op met de specialisten van PVC Totaal Parket. Wij informeren u er graag over. Wist u bijvoorbeeld dat u prima een vloerverwarming onder de pvc-vloer kunt aanleggen?

Belakos PVC Vloeren kopen en laten leggen?

Neem contact op met PVC Totaal Parket en maak direct een afspraak.

Leggen en egaliseren van de vloer

Wij leveren al onze vloeren, ongeacht het merk, compleet gelegd voor een lage standaard prijs per vierkante meter. Er is al een Belakos pvc-vloer vanaf een vaste lage prijs per m2. Die prijs is dus inclusief het leggen, het egaliseren van de ondergrond en de lijm. Wilt u ook vloerverwarming? Dat is wel zo comfortabel. Weet dan dat wij vloerverwarming tegen inkoopprijs met uw Belakos-vloer kunnen meeleveren.

Stalen op proef laten thuisbezorgen

Wij weten dat het moeilijk is om aan de hand van een foto en een omschrijving van het product – kleur, materiaal, toepassing – op een website te bepalen of u de juiste keuze voor een bepaalde vloer maakt. U kunt vooraf natuurlijk nooit goed weten of de Belakos pvc-vloer waarop u uw oog heeft laten vallen echt aanvoelt en echt oogt. Wij snappen dat het dan voor u moeilijk beoordelen is of de vloer daadwerkelijk in uw interieur past. Daar hebben wij een uitstekende oplossing voor. Als u aan ons doorgeeft welke Belakos pvc-vloer u overweegt te kopen, dan bezorgen wij een aantal stalen van deze vloer bij u thuis. U heeft dan alle tijd en ruimte om te kijken wat de meest geschikte vloer voor u is. Voldoet de Belakos-vloer aan uw verwachtingen? Dan kunt u de hoeveelheid vierkante meters vloer die u nodig heeft, snel online bij ons bestellen. Voldoet de vloer niet helemaal aan uw verwachtingen? U kunt dan bij ons aangeven dat u van de koop af ziet en dat u de stalen wilt retourneren.

Belakos pvc-vloer kopen bij PVC Totaal Parket

Voor kwalitatieve merken pvc-vloeren en degelijke pvc-vloerbedekking bent u bij PVC Totaal Parket in Zwolle aan het juiste adres. Bij ons koopt u “online” pvc-vloeren en laminaat van topkwaliteit van diverse bekende merken. We hebben altijd een ruime keuze uit voorraad leverbaar en we hebben ook altijd wel een goede aanbieding voor u. Ook als het gaat om vloerverwarming. Wilt u meer weten over pvc-vloeren, pvc-vloerbedekking of pvc-laminaat? Neem gerust een kijkje in onze webwinkel en laat u overtuigen door het ruime aanbod vloerproducten van hoge kwaliteit bij PVC Totaal Parket. Meer weten over pvc-vloeren? Neem gerust contact met ons op voor informatie en/of advies. Dat kan via het contactformulier op deze website of door te bellen naar 085-2081331. Een pvc-vloer van Belakos en vloerverwarming koopt u eenvoudig online bij PVC Totaal Parket in Zwolle.

Bel ons direct