skip to Main Content
  • Zeer concurrerende prijzen
  • Advies op maat
  • Ontvang vrijblijvend parketsamples
  • Jarenlange ervaring
  • 12 jaar garantie
Offerte Vrijblijvend binnen 24 uur

Aanbieding: € 51,95 p/m2 voor alle Moduleo vloeren, incl. leggen.

Moduleo vinyl vloeren vindt u bij PVC Totaal Parket

Wilt u een prachtige Moduleo vinyl vloer kopen? Dan zit u helemaal goed bij PVC Totaal Parket. Wij zijn uw online aanbieder van vinyl en pvc-vloeren. Wij verkopen vloeren van topmerken als u mFLOR, Vivafloors, Therdex en natuurlijk Moduleo. Deze merken kenmerken zich door hun uitstekende kwaliteit. Moduleo is het merk dat bekend staat om zijn prachtige en luxe vinylvloeren. Moduleo combineert de authentieke schoonheid van natuurlijke producten met de robuuste duurzaamheid van innovatieve vinyltechnologie. Het vinyl van Moduleo biedt heel veel voordelen en staat prachtig in vrijwel iedere woning of kantoor. PVC Totaal Parket heeft een ruim assortiment met Moduleo vloeren. Bent u benieuwd geworden naar deze prachtige vloeren? Bekijk dan ons online assortiment en kies de vloer die past bij uw wensen en woning. Wanneer u de gewenste vinyl vloer bestelt, komen wij deze graag bij u leveren en leggen.

Moduleo Vinyl Vloeren

Bekijk het assortiment van Moduleo in de brochure

Waarom een Moduleo vinyl vloer bij PVC Totaal Parket kopen?

Bij PVC Totaal Parket bent u aan het juiste online adres wanneer u op zoek bent naar een prachtige Moduleo vloer. PVC Totaal Parket is een specialist in het leveren en leggen van pvc en vinyl vloeren. Ons volledige aanbod is eenvoudig te bestellen in onze online webwinkel. Daar verkopen wij prachtige vloeren van eersteklas merken als Moduleo, mFLOR, Ambiant, Therdex en Vivafloors. Wij zijn in staat om de vloeren tegen een zeer scherpe prijs aan te bieden. Dit kunnen wij verwezenlijken doordat wij als internetaanbieder vrijwel geen vaste lasten hebben en goede inkoopprijzen bedingen bij onze leveranciers.

Bent u op zoek naar een goede vloeraanbieding? Dan zult u bij ons zeker slagen. Een ander voordeel dat wij van PVC Totaal Parket bieden, is dat u bij de aankoop van een vloer, de vloerverwarming tegen inkoopprijs kunt aanschaffen. U heeft dan zowel een nieuwe vloer als vloerverwarming voor een uitstekende prijs. Heeft u een passende vloer gevonden? Dan kunt u vrijblijvend een sample van deze vloer thuisgestuurd krijgen. U heeft dan alle tijd om te kijken of de vloer bij de rest van interieur past en voldoet aan uw wensen. Wanneer de vloer helemaal naar wens is, kunt u direct de volledige vloer bestellen. Wij leveren de gekozen vloer en komen, indien nodig, die vloer direct leggen.

De soorten vinyl vloeren van Moduleo

Moduleo is een topmerk met luxe vinylvloeren. De producten hebben een authentieke schoonheid en de robuuste duurzaamheid van innovatieve vinyltechniek. Moduleo heeft verschillende productassortimenten genaamd Moods, Impress, Select en Transform. De producten uit deze collecties hebben afwerkingen met mooi hout- en steeneffect zoals teak, wengé, eik, den, esdoorn, beton, esdoorn, leisteen, blauwe steen en graniet. Iedere lijn heeft zijn eigen kenmerken. Met de Moduleo Moods lijn heeft u bijvoorbeeld de keuze uit 10 creatieve formaten. Het gekozen formaat kunt u combineren met een selectie steen- en houttexturen uit de assortimenten van de Transform en Impress lijnen. Op deze manier kunt u meer dan 110 prachtige vloerdesigns creëren. Of u nu een elegante vloer wenst of een super dynamische, het is allemaal mogelijk. Met de Impress lijn van Moduleo is er een eerbetoon aan de kracht en pracht van de natuur gecreëerd. De collectie staat voor een indrukwekkende reliëfdruk die de vloer een natuurgetrouw gevoel en uitzicht geeft. De Transform lijn van Moduleo is een collectie met vloeren die voorzien zijn van een dikkere slijtlaag. Deze vloeren zijn daarom ideaal voor commerciële ruimtes of ruimtes die intensief worden gebruikt. Ook voor projecttoepassingen zijn deze vloeren een goede keuze. Vanwege de dikkere slijtlaag zijn deze vloeren ook zeer vlekbestendig. Tot slot is er nog het Select assortiment van Moduleo. Deze lijn biedt een ruime keuze van hout- en steeneffecten, die de mogelijkheid geven om een unieke ruimte te realiseren. De Select vloeren hebben een zogenaamde Protectonite-laag waardoor de vloer slijtvast en makkelijk schoon te maken is.

Moduleo Vinyl Vloeren kopen

De samenstelling van Moduleo vloeren

Een vinyl vloer is gemaakt van kunststof. De vloer bestaat uit verschillende lagen. De bovenste laag van een Moduleo vinylvloer is een zogenaamde Protectionite PU-slijtlaag. De laag beschermt de vloer tegen vlekken en vuil. Na de Protectionite PU-laag komt de cross-link slijtlaag. Daarop volgt het dessin van de vloer. Hierbij heeft u de keuze uit verschillende structuren, soorten en kleuren. Vervolgens vindt u de printlaag, de glasvezel laag, de middenlaag, nogmaals een glasvezel laag en tot slot de onderlaag. De dubbele glasvezellaag die te vinden is in de vinylvloer, zorgt voor verbetering van de dimensionale stabiliteit van het product.

Moduleo Vinyl Vloeren kopen en laten leggen?

Neem contact op met PVC Totaal Parket en maak direct een afspraak.

De voordelen van vinylvloeren

De vinyl vloer is een heel populaire vloersoort. Dat is uiteraard niet voor niets. Vinyl vloeren bieden namelijk heel veel voordelen. De luxe vinylvloeren van Moduleo zijn waterbestendig, kras- en vlekbestendig door de Protectionite PU-slijtlaag. Tevens zijn de vloeren geluids- en warmte absorberend. De vloeren zijn dan ook uitstekend te combineren met vloerverwarming. De vinyl vloeren zijn daarnaast slipvast met R10 rating en zeer goed schoon te houden. Tot slot hebben de vinyl vloeren ook een prachtige, levensechte uitstraling en staan ze prachtig in vrijwel ieder interieur. Wilt u meer te weten komen over de voordelen van vinylvloeren? Neem dan contact op met de specialisten van PVC Totaal Parket. Zij helpen u graag verder en geven u meer informatie over de producten.

Het combineren van een vinyl vloer met vloerverwarming

Wenst u in uw kantoor of woning te genieten van heerlijke vloerverwarming? Dan heeft u geluk! Vinylvloeren zijn uitstekend te combineren met vloerverwarming. Vinyl vloeren kunnen heel goed warmte geleiden. Dit komt doordat vinyl relatief dun is en een lagere warmteweerstand heeft dan andere vloeren. Ze bezitten dus de juiste isolatiewaardes. Op deze manier kunt u uw investering terugverdienen. De energierekening daalt namelijk met de aanschaf van vloerverwarming. Bij PVC Totaal parket heeft u de mogelijkheid om de aankoop van een vloer de vloerverwarming tegen inkoopprijs aan te schaffen. Zo heeft u niet alleen een uitstekende vloeraanbieding, maar ook vloerverwarming tegen een uiterst scherpe prijs. Wilt u meer te weten komen over de aanschaf en levering van vloerverwarming? Neem dan contact met ons op.

Leggen en egaliseren van de vinyl vloeren

PVC Totaal Parket zorgt niet alleen voor de levering van de door u uitgezochte vloer, u kunt de vloer ook door onze specialisten laten leggen. Voor het leveren en leggen van een Moduleo vloer rekenen wij een standaard lage prijs per m2. Deze prijs is inclusief het leggen en egaliseren van de vloer en de lijm. Wanneer u de gewenste vloer in combinatie met vloerverwarming bestelt, zullen wij de vloerverwarming natuurlijk netjes meeleveren met uw vloer.

Bestel uw gewenste Moduleo vinylvloer bij PVC Totaal Parket

Wilt u uw woning voorzien van een prachtige Moduleo vinyl vloer? Neem dan een kijkje in het ruime assortiment van PVC Totaal Parket met Moduleo producten. Kies de gewenste vloer, bestel een sample en koop uiteindelijk de vloer die past uw woning en wensen. Naast Moduleo kunt u ook bij ons terecht voor andere topmerken. Voor meer informatie over onze producten belt u naar 085-2081331, mailt u naar info@pvctotaalparket.nl of vult u het online contactformulier op onze website in. Wij leveren en leggen dan zo snel mogelijk de gewenste Moduleo vloer in uw huis of op kantoor.

Bel ons direct