skip to Main Content
  • Zeer concurrerende prijzen
  • Advies op maat
  • Ontvang vrijblijvend parketsamples
  • Jarenlange ervaring
  • 12 jaar garantie
Offerte Vrijblijvend binnen 24 uur

Aanbieding: € 51,95 p/m2 voor alle Vivafloors PVC vloeren, incl. leggen.

Vivafloors: daar kunt u mee thuiskomen

Een Vivafloors pvc-vloer koopt u bij PVC Totaal Parket in Zwolle. Vivafloors levert topkwaliteit pvc-vloeren in diverse dessins en in verschillende uitvoeringen. Daar zit vast een geschikte vloer voor u bij. Dat is een vloer waarmee u gerust kunt thuiskomen. Met Vivafloors kunt u kiezen voor een vloer die volledig aansluit bij uw smaak en uw stijl van wonen. En niet te vergeten: met Vivafloors maakt u een uitstekende keuze als het gaat om kwaliteit, levensduur, onderhoud en een goede prijs. Bovendien kiest u voor een op en top Nederlands product dat in de afgelopen tien jaar een plek tussen de top aanbieders veroverd heeft. Vloeren van Vivafloors maken voor u de keuze een stuk eenvoudiger.

Parketsamples aanvragen

Voordelen van een pvc-vloer

Een prachtige vloer van pvc biedt u enorm veel voordelen. Een van de grootste voordelen van pvc is dat het relatief goedkoop is. Daarnaast is het zeer soepel materiaal en dus uitermate goed verwerkbaar. Tegenwoordig zijn vloeren van dit materiaal vrijwel niet te onderscheiden van echte houten planken of natuursteen. Verder is een vloer van dit materiaal bestand tegen water, geluiddempend, erg onderhoudsvriendelijk en zeer zacht en comfortabel om op te lopen. Wilt u meer weer weten over de specifieke kwaliteiten en voordelen van Vivafloors? Laat u dan adviseren door de specialisten van PVC Totaal Parket.

Vivafloors: ‘een vloer voor het leven’

Een van de belangrijkste redenen voor PVC Totaal Parket om Vivafloors in het assortiment aan te bieden is dat de hoogwaardige pvc-vloeren en pvc-vloerbedekking helemaal afgestemd kunnen worden op de wensen van de klant. Vivafloors heeft altijd een vloer waarbij u zich thuis voelt. En dat is dan altijd een vloer die u als ‘beste koop’ ervaart. Met Vivafloors koopt u ‘een vloer voor het leven’.

Eerlijkheid en betrouwbaarheid

Vivafloors eist van haar dealers dat zij zich houden aan de kernwaarden van het bedrijf: eerlijkheid, betrouwbaarheid en afspraak is afspraak. Ook voor PVC Totaal Parket zijn dit de belangrijkste kernwaarden. Als u er dus over denkt om Vivafloors te kopen, ga dan naar onze webshop en bekijk welke dessins het beste bij uw smaak, leefstijl en interieur passen.

Breed aanbod Vivafloors

De kwalitatief hoogwaardige pvc-vloeren van Vivafloors kunt u in allerlei uitvoeringen kopen. U kunt kiezen uit drie kwaliteiten: Select, Balance en Exclusive. De Select-vloeren zijn geschikt voor woningen en licht commercieel gebruik. Deze vloeren zijn verkrijgbaar in diverse houtprints en kleuren. De Balance-vloeren zijn ook geschikt voor intensiever gebruik. Ze zijn worden veel gebruikt in ruimtes in de gezondheidszorg en op kantoren. Ook dit type vloer is er in diverse prints en kleuren. Tot slot is er de Exclusive-vloer van Vivafloors. Zoals de naam al suggereert is dit de luxe vloer. Deze vloer heeft een voelbare nerf en een PU-topcoating. Deze pvc-vloer is nauwelijks te onderscheiden van een echt houten vloer. Topkwaliteit dus!

Vivafloors PVC Vloeren kopen en leggen

Vivafloors PVC Vloeren kopen en laten leggen?

Neem contact op met PVC Totaal Parket en maak direct een afspraak.

Lijmen of clicken met Vivafloors

De collectie van Vivafloors die u bij PVC Totaal Parket kunt kopen wordt in twee versie geleverd. U kunt kiezen uit de lijmversie-vloeren en de clickversie-vloeren. De naam zegt het al: de lijmversie vloeren worden verlijmd op de ondervloer en zitten echt vast. De clickversie-vloeren zijn voorzien van een handig clicksysteem en worden aan elkaar geklikt en liggen los op de ondervloer.

Leggen en egaliseren van de vloer

Als u zich daar prettiger bij voelt dan kunt u de Vivafloor pvc-vloer helemaal zelf leggen. Maar u kunt het uzelf ook een stuk makkelijker maken. Wij leveren al onze vloeren, ongeacht het merk, compleet gelegd voor een lage standaard prijs per vierkante meter. Er is al een Vivafloor-vloer voor een vaste lage prijs per m2. Die prijs is dus inclusief het leggen, het egaliseren van de ondergrond en de lijm. Wilt u ook vloerverwarming? Dat is wel zo comfortabel. Weet dan dat wij vloerverwarming tegen inkoopprijs met uw pvc-vloer kunnen meeleveren.

Stalen op proef laten thuisbezorgen

Wij begrijpen dat het moeilijk is om van een foto en een omschrijving van het product – kleur, materiaal, toepassing – te bepalen of u de juiste keuze maakt. U weet nooit hoe het Vivafloors-product echt aanvoelt en echt oogt. Dan is het ook lastig voorstellen hoe het in uw interieur past als de vloer er eenmaal in ligt. Daar hebben wij een oplossing voor. Als u een keuze maakt in het assortiment van Vivafloors en u laat ons vervolgens weten in welk dessin en in welke kleur u geïnteresseerd bent, dan zorgen wij ervoor dat er een aantal stalen bij u thuisbezorgd worden. Ideaal toch? U heeft dan alle tijd om met eigen ogen te zien of u de juiste kleur- of dessin keuze heeft gemaakt. Bovendien wilt u natuurlijk ook weten de Vivafloor wel goed aanvoelt. Welnu: daar heeft u met de thuisbezorgde stalen alle tijd en ruimte voor. Voldoet de vloer aan uw verwachtingen? Dan kunt u de hoeveelheid vierkante meters vloer die u nodig heeft, snel online bij ons bestellen. Voldoet de vloer niet aan uw verwachtingen? Dat is dan heel jammer, maar wel overkomelijk. U kunt dan gewoon aangeven dat u van de koop afziet en dat u de stalen wilt retourneren.

Vivafloors kopen bij PVC Totaal Parket

Voor kwalitatieve merken pvc-vloeren en degelijke pvc-vloerbedekking bent u bij PVC Totaal Parket in Zwolle en omstreken aan het juiste adres. Bij ons koopt u online pvc-vloeren en laminaat van topkwaliteit van diverse merken. We hebben altijd een ruime keuze uit voorraad leverbaar en we hebben altijd wel een goede aanbieding voor u. Wilt u meer weten over pvc-vloeren, pvc-vloerbedekking of pvc-laminaat? Neem gerust een kijkje in onze webwinkel en laat u overtuigen door het ruime aanbod kwaliteits vloerproducten bij PVC Totaal Parket. Kijk gerust rond op de site of neem contact met ons op. Dat kan via het contactformulier op deze website, of bel met 085-2081331. Een pvc-vloer van Vivafloors koopt u bij PVC Totaal Parket in Zwolle.

Bel ons direct