skip to Main Content
  • Zeer concurrerende prijzen
  • Advies op maat
  • Ontvang vrijblijvend parketsamples
  • Jarenlange ervaring
  • 12 jaar garantie
Offerte Vrijblijvend binnen 24 uur

Aanbieding: € 51,95 p/m2 voor alle mFlor PVC vloeren, incl. leggen.

De prachtige mFLOR pvc-vloeren

Bent u op zoek naar pvc-vloeren van het prachtige merk mFLOR? Bekijk dan het ruime assortiment van PVC Totaal Parket in Zwolle. Wij verkopen de producten van dit kwaliteitsmerk dat geroemd wordt vanwege haar unieke, natuurechte designs en innovatieve eigen productiemethode. Tijdens de productie van de pvc-vloeren maken wij gebruik van de speciale methode ‘In Register Embossing’. Later zullen wij u verder informeren over deze bijzondere methode. Bent u benieuwd geworden naar deze bijzondere vloeren? Bekijk dan ons ruime online aanbod met pvc-vloeren en bestel direct de gewenste vloer. Wij zullen de gekozen vloer dan zo snel mogelijk leveren en vakkundig leggen.

Waarom een mFLOR pvc-vloer bij PVC Totaal Parket kopen?

Voor een prachtige mFLOR pvc-vloer zit u bij PVC Totaal Parket helemaal goed. PVC Totaal Parket is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het leveren en leggen van pvc-vloeren. Wij hebben een ruim online assortiment met de mooiste pvc-vloeren van echte topmerken zoals mFLOR, Ambiant, Therdex en Vivafloors. Omdat wij als internetaanbieder bijna geen vaste lasten hebben en goede inkoopprijzen bedingen bij onze leveranciers, kunnen wij de mFLOR pvc-vloeren tegen zeer scherpe prijzen aanbieden. Bent u op zoek naar een goede pvc-vloer aanbieding? Dan zult u die altijd bij ons vinden. Een ander groot voordeel van PVC Totaal Parket is dat wij bij de inkoop van een pvc-vloer, vloerverwarming tegen een inkoopprijs kunnen bieden. U heeft dus een prachtige pvc-vloer inclusief vloerverwarming voor een echte topprijs. Wanneer u de gewenste vloer heeft uitgezocht, zullen wij volledig vrijblijvend een aantal planken bij u afleveren zodat u op uw gemak kunt beslissen of de vloer voldoet aan uw wensen en past bij de rest van uw interieur. Is de gekozen vloer inderdaad precies wat u wilt? Dan komen wij graag de volledige vloer bij u thuis leveren. Vervolgens zullen onze specialisten de vloer direct vakkundig bij u leggen met een prachtig resultaat.

mFLOR PVC vloeren

Bekijk het assortiment van Mflor

De opbouw van mFLOR producten

Een pvc-vloer is een houtvrije vloer die wordt gemaakt van kunststof. Ook de producten van mFLOR zijn gemaakt van milieuvriendelijk kunststof van hoge kwaliteit. De mFLOR producten zijn opgebouwd uit vier verschillende lagen. De bovenste laag is een matte PU beschermlaag. De tweede laag is een slijtlaag van supersterk transparant pvc. De derde laag is een filmlaag met een exclusief mFLOR dessin. Voor deze derde laag kunt u kiezen uit verschillende hout, tegel en beton dessins. De vierde en laatste laag is de rug die gemaakt is van pure, ultra-stabiele pvc. Is het product langer dan 122 cm? Dan is het product voorzien van een extra laag glasvezelvlies tussen de rug en de filmlaag. Door deze extra laag met glasvezelvlies wordt de stabiliteit van het product ook bij grote afmetingen gegarandeerd.

De voordelen van pvc vloeren

Waarom is een pvc-vloer zo aantrekkelijk? Pvc-vloeren bieden heel veel voordelen. Een van de grootste voordelen is de prijs van dit type vloer. Pvc-vloeren zijn zeer scherp geprijsd. Zeker als u het vergelijkt met de prijs die u betaalt voor een echt houten of stenen vloer, bent u stukken voordeliger uit. Een ander voordeel is de soepelheid van het materiaal. Door het soepele materiaal is de vloer zeer makkelijk te leggen. Het uiterlijk van de vloer is daarnaast bijna niet van echt hout te onderscheiden. Het kunststof wordt op een speciale manier behandeld, zodat het een zeer natuurlijke uitstraling krijgt. Wanneer u een pvc-vloer aanschaft, profiteert u tevens van een vloer die goed bestand is tegen water, zeer geluiddempend is, makkelijk te onderhouden is en zacht en comfortabel aan de voeten voelt. Tot slot krijgt u bij ons wel 15 jaar garantie op uw vloer! Wilt u meer te weten komen over de bijzondere eigenschappen van pvc-vloeren in het algemeen of mFLOR vloeren in het bijzonder? Neem dan contact op met de specialisten van PVC Totaal Parket. Zij helpen u graag verder en begeleiden u bij het maken van een keuze voor de vloer die past bij uw woning of kantoor.

mFLOR PVC Vloeren

mFLOR PVC Vloeren kopen en laten leggen?

Neem contact op met PVC Totaal Parket en maak direct een afspraak.

De mFLOR dessins

De pvc-vloeren van mFLOR worden gekenmerkt door een unieke, natuurlijke look. mFLOR hecht dan ook veel waarde aan natuurgetrouwe dessins. In de natuur is immers geen boom hetzelfde en elke steen uniek. Daarom maken zij bij het produceren van hun vloeren gebruik van de allernieuwste printtechnieken. Door deze technieken toe te passen ziet geen enkele strook of tegel er hetzelfde uit. Neem bijvoorbeeld de zogenaamde mFLOR Authentic collectie. Bij deze collectie wordt gebruik gemaakt van de zogenaamde Natural Touch. Dit een speciale methode ‘in Register Embossing’. Hierbij volgt de oppervlaktestructuur in de slijtlaag precies het dessin van de filmlaag. Door deze techniek voelen de vloerstroken precies als een echt houtproduct. Bekijk onze collectie voor de verschillende mFLOR dessins of neem contact op met PVC Totaal Parket voor meer informatie.

Combineren van een pvc-vloer met vloerverwarming

Pvc-vloeren kunnen uitstekend gecombineerd worden met vloerverwarming. Ook de vloeren van mFLOR lenen zich uitstekend voor vloerverwarming. De vloeren zijn namelijk heel goed in staat om warmte te geleiden en zal niet ‘werken’ zoals een echt houten vloer. Pvc-vloeren zijn relatief dun en hebben daardoor een lagere warmteweerstand dan andere vloeren. Ze hebben de juiste isolatiewaardes, waardoor u de mogelijkheid heeft om de investering die u met de vloerverwarming doet, terug te verdienen. Uw energierekening zal met een pvc-vloer en vloerverwarming dus lager worden. Een groot voordeel dat PVC Totaal Parket biedt, is dat wij bij de aankoop van een pvc-vloer de vloerverwarming tegen een inkoopprijs kunnen leveren. Op deze manier geniet u dus van dubbel voordeel! Meer weten over de onze pvc-vloeren in combinatie met vloerverwarming? Neem dan contact met ons.

Leggen en egaliseren van de PVC vloeren

Naast dat wij van PVC Totaal Parket uw gekozen vloer leveren, kunnen onze specialisten hem ook vakkundig leggen. Voor het leveren en leggen van een mFLOR pvc-vloer rekenen wij een standaard lage prijs per m2. De prijs is inclusief het leggen, het egaliseren van de ondergrond en de lijm. Kiest u voor een pvc-vloer aanbieding in combinatie met vloerverwarming tegen inkoopprijs? Dan zullen wij uiteraard ook de vloerverwarming meeleveren.

Bestel uw gewenste mFLOR pvc vloer bij PVC Totaal Parket

Wilt u ook een kwaliteits pvc-vloer van het merk mFLOR aanschaffen? Dan kunt u zeker bij PVC Totaal parket terecht. Bekijk ons ruime assortiment en kies de vloer die perfect bij uw woning of kantoor aansluit. Naast vloeren van mFLOR vindt u bij ons ook vloeren van andere topmerken. Wilt u meer te weten komen over de producten mFLOR of onze andere vloeren? Neem dan contact met ons op via 085-2081331, mail naar info@pvctotaalparket.nl of het online contactformulier op onze website. Wij leveren en leggen dan graag de gewenste mFLOR pvc-vloer bij u thuis of op uw kantoor.

Bel ons direct