skip to Main Content
  • Zeer concurrerende prijzen
  • Advies op maat
  • Ontvang vrijblijvend parketsamples
  • Jarenlange ervaring
  • 12 jaar garantie
Offerte Vrijblijvend binnen 24 uur

Aanbieding: € 49,95 p/m2 voor alle Montinique PVC vloeren, incl. leggen.

Montinique pvc-vloer: niet van echt te onderscheiden

Wat is er leuker dan uw eigen woning inrichten? Mooie muurdecoratie, leuke meubels en een fraaie warme vloer uitkiezen is toch eigenlijk een feestje. Maar eigenlijk begint huisinrichting met het uitkiezen en leggen van een mooie vloer. Een goede vloer vormt de basis voor de sfeer in uw woning. En als de basis goed is, is de rest ook al snel goed. Daarom verdient uw woning een vloer van PVC Totaal Parket. PVC Totaal Parket in Zwolle is de online winkel waar u al ruim 30 jaar terecht kunt voor een zeer breed assortiment aan bekende kwaliteitsmerken pvc- en laminaatvloeren. Een van die grote kwaliteitsmerken die we aanbieden is het bekende merk Montinique. Montinique pvc-vloeren zijn bijna niet van een echte houten vloer te onderscheiden. Hieronder leest u waarom de Montinique pvc-vloer een uitstekende keuze is voor elke woning of elke kantoor waar smaak en stijl belangrijk zijn.

Parketsamples aanvragen

Waarom een pvc-vloer?

Ook uw woning of kantoor verdient een kwalitatief hoogwaardige pvc-vloer. Het grootste voordeel van een kwalitatieve pvc-vloer, zoals die van Montinique, is natuurlijk de prijs: een pvc-vloer is voordeliger in de aanschaf dan een vloer van echte natuurlijke materialen als bijvoorbeeld hout of steen.

Daarnaast laat pvc zich makkelijk leggen. Maar naast de aantrekkelijke prijs en het gemak is het uiterlijk – ‘de look en feel’ – van de pvc-vloer ongeëvenaard.

De Montinique pvc-vloer is vrijwel niet te onderscheiden van een echte houten vloer. In tegenstelling tot de echte natuurproducten is een pvc-vloer zeer goed bestand tegen water, zeer geluiddempend, uiterst goed te onderhouden en heerlijk zacht en comfortabel aan de voeten. Wilt u meer weten over de bijzondere eigenschappen van pvc-vloeren? Dan kunt u altijd even contact opnemen met de specialisten van PVC Totaal Parket in Zwolle. Wij leggen u graag uit waarom u net zo goed kunt kiezen voor een pvc-vloer in plaats van voor een echte houten vloer of natuurstenen vloer. Bovendien kunnen we u adviseren over de toepasbaarheid van deze vloer, en dit eventueel combineren met de gelijktijdige aanleg van vloerverwarming, in uw woon- of kantoorsituatie.

Eigenschappen van de Montinique pvc-vloer

Door de natuurlijke matte toplaag heeft Montinique de meest matte pvc. Dit topkwaliteit merk heeft een collectie met maar liefst 18 stijlvolle kleuren die afgestemd zijn op de trends van vandaag. Hiermee legt u een geweldig mooie en strakke vloer in uw woning of kantoor. En vier van deze kleuren uit de trendcollectie zijn ook nog eens leverbaar als visgraatvloer, waardoor de vloer prachtig te combineren is met de breedte plank als band en bies. Met een pvc-visgraatvloer combineert u klassiek en modern in één. Voor wie graag een duurzame vloer in zijn woning of kantoor legt is Montinique een uitstekende keuze. Montinique pvc is ftalaatvrij en is voorzien van een Greenlabel, dit is een belangrijk punt voor Montinique en vooral voor het milieu. En voor de technici onder u: alle kleuren van de Montinique pvc-vloeren zijn voorzien van een natuurgetrouwe Register Embossing en voorzien van een 4 zijdige micro vellingkant. De Moninique pvc-vloer is verder zeer onderhoudsarm, toepasbaar in vochtige ruimtes, geschikt voor vloerverwarming en verkrijgbaar in een brede en lange plank. Ook wat betreft loopgeluid is deze vloer een echte topper. Het loopgeluid wordt met circa 5 dB gedempt. En op deze prachtige topkwaliteit pvc-vloer krijgt u maar liefst 20 jaar garantie!

Totaalpakket van PVC Totaal Parket

Als u daar prijs op stelt kunt u de Montinique pvc-vloer helemaal zelf leggen. Maar u kunt het uzelf ook een stuk makkelijker maken. Wij leveren al onze vloeren, ongeacht het merk, compleet gelegd voor een lage standaard prijs per vierkante meter. Er is al een Montinique pvc-vloer verkrijgbaar voor een vaste lage prijs per m2. Die prijs is dus inclusief het leggen, het egaliseren van de ondergrond en de lijm. Wilt u ook vloerverwarming? Dat is wel zo comfortabel. Weet dan dat wij vloerverwarming tegen inkoopprijs met uw pvc-vloer kunnen meeleveren.

Montinique PVC Vloeren kopen

Montinique PVC Vloeren kopen en laten leggen?

Neem contact op met PVC Totaal Parket en maak direct een afspraak.

Stalen op proef laten thuisbezorgen

Bent u er nog niet uit welke vloer of welk merk pvc-vloer u wilt laten leggen? Dat snappen wij maar al te goed. Het is niet eenvoudig om van een foto en een omschrijving van het product – kleur, materiaal, toepassing – op een website te zien en te bepalen of u de juiste keuze voor een vloer maakt. U kunt op die manier vooraf natuurlijk nooit goed weten of de Moninique pvc-vloer waarop u uw oog heeft laten vallen echt aanvoelt en echt oogt. Past hij wel mooi in uw huis en interieur als de vloer er eenmaal in ligt? Daar hebben wij een uitstekende oplossing voor. Als u aan ons doorgeeft welke Montinique pvc-vloer u overweegt te kopen, dan bezorgen wij een aantal stalen van deze vloer bij u thuis. U heeft dan alle tijd en ruimte om te kijken of het de meeste geschikte vloer voor u is. Is de Montinique-vloer helemaal uw vloer? Dan kunt u deze snel online bij ons bestellen. Voldoet de vloer niet helemaal aan uw verwachtingen? U kunt dan zonder problemen bij ons aangeven dat u van de koop afziet en dat u de stalen wilt retourneren.

Montinique pvc-vloer kopen bij PVC Totaal Parket

PVC Totaal Parket in Zwolle en omstreken hét adres voor topkwaliteit merken pvc-vloeren en degelijke pvc-vloerbedekking. Bij ons koopt u online pvc-vloeren en laminaat van topkwaliteit voor elk interieur en elke stijl. U koopt bij ons dus ook een Montinique pvc-vloer. We hebben altijd een ruime keuze uit voorraad leverbaar en we hebben altijd wel een goede aanbieding voor u, ook als het gaat om vloerverwarming. Wilt u meer weten over pvc-vloeren, pvc-vloerbedekking of pvc-laminaat? Neem gerust een kijkje in onze webwinkel en laat u overtuigen door het ruime aanbod kwaliteitsvloer producten bij PVC Totaal Parket. Meer weten over pvc-vloeren? Neem gerust contact met ons op voor informatie en/of advies. Dat kan via het contactformulier op deze website, of bel met 085-2081331. Een Montinique pvc-vloer en vloerverwarming koopt u eenvoudig online bij PVC Totaal Parket in de regio Zwolle.

Bel ons direct