skip to Main Content
  • Zeer concurrerende prijzen
  • Advies op maat
  • Ontvang vrijblijvend parketsamples
  • Jarenlange ervaring
  • 12 jaar garantie
Offerte Vrijblijvend binnen 24 uur

Aanbieding: € 53,95 p/m2 voor alle Gelasta PVC vloeren, incl. leggen.

Gelasta pvc: Voor iedere ruimte de beste vloer

PVC Totaal Parket in Zwolle is de “online” winkel waar u terecht kunt voor een zeer groot assortiment aan bekende kwaliteitsmerken pvc- en laminaatvloeren. Een van de grote kwaliteitsmerken die we voeren is het bekende merk Gelasta. Pvc-vloeren zijn, mede dankzij de uitgebreide Gelasta pvc-vloerencollectie, een enorme trend geworden in Nederland en daarbuiten. Tien jaar geleden al maakte Gelasta pvc-vloeren toegankelijk en betaalbaar voor de Nederlandse markt. En dat doen ze nog steeds. Met een ruime keuze, hoge kwaliteit en een betaalbare collectie pvc-vloeren. Gelasta levert topkwaliteit pvc-vloeren in diverse dessins en in verschillende uitvoeringen tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Voor ieders smaak is er wel een geschikte vloer te vinden in het Gelasta-assortiment. Met een pvc-vloer van Gelasta kiest u voor het kopen van een vloer waarmee u zich direct één zult voelen. Bij PVC Totaal Parket rekenen wij de Gelasta pvc-vloeren met recht tot de grotere kwaliteitsmerken.

Gelasta PVC vloeren

Ontdek de diversiteit van Gelasta PVC vloeren

Waarom een pvc-vloer?

Met een prachtige pvc-vloer doet u zichzelf een groot plezier. Waarom dat is leggen we hier uit. Het grootste voordeel van een kwalitatieve pvc-vloer is ten eerste de prijs: een pvc-vloer is redelijk goedkoop in de aanschaf, zeker in vergelijking met de aanschafprijs van echte natuurlijke materialen als hout of steen. Daarnaast is het zeer soepele kunststof materiaal zeer makkelijk om te leggen. Maar naast de aantrekkelijke prijs en het gemak is het allergrootste voordeel van een pvc-vloer het uiterlijk. De Gelasta pvc-vloer is wat betreft ontwerp en dessin vrijwel niet te onderscheiden van een echte houten vloer.

In tegenstelling tot de echte natuurproducten is een pvc-vloer zeer goed bestand tegen water, zeer geluiddempend, uiterst goed te onderhouden en heerlijk zacht en comfortabel aan de voeten. Voor meer informatie over de bijzondere eigenschappen van pvc-vloeren in het algemeen, en de kwaliteiten van Gelasta pvc-vloeren in het bijzonder, kunt u altijd even contact opnemen met de specialisten van PVC Totaal Parket in Zwolle. Wij leggen u graag uit waarom u net zo goed kunt kiezen voor een pvc-vloer in plaats van een echte houten vloer of natuurstenen vloer. Bovendien kunnen we u adviseren over de toepasbaarheid van deze vloer en vloerverwarming in uw woon- of kantoorsituatie. Wilt u de vloer door ons laten leggen? Dan egaliseren wij ook de ondervloer voor u.

Gelasta pvc-vloer voor elk budget

De Gelasta pvc-vloeren zijn geschikt voor iedereen in elke situatie. Voor elk budget is er wel een Gelasta vloer voorhanden. Van oudsher waren het vooral architecten en projectinrichters die Gelasta vloeren kochten voor vooruitstrevende projecten. Het zijn namelijk bijzonder sterke, vlakke en vormvaste pvc-vloeren. Ze lenen zich uitstekend voor ruimtes die intensief belopen worden en zijn bovendien eenvoudig te onderhouden. Door deze eigenschappen, samen met de steeds groter wordende collectie motieven en structuren, zijn de Gelasta pvc-vloeren steeds populairder geworden bij woonconsumenten en bedrijven. Ook zij hebben inmiddels hun weg gevonden naar de kwaliteitsvloeren van Gelasta. In veel woningen en kantoren zijn de Gelasta pvc-vloeren inmiddels terug te vinden.

Uitgebreide collectie Gelasta pvc-vloeren

Bij PVC Totaal Parket in Zwolle kunt u terecht voor de uitgebreide collectie pvc-vloeren van Gelasta. U kunt de vloeren bij ons uiteraard ook direct bestellen. Zo hebben we bijvoorbeeld vloeren met houtstructuren zoals de Artline en Authentic series. Deze vloeren zijn door de steeds beter wordende scantechnieken verbluffend realistisch en niet meer van echt te onderscheiden. De planken zien eruit als echt hout, waarbij de nerf als het ware voelbaar is. Alle structuren zijn in diverse kleuren leverbaar. Die keuze is uiteraard helemaal aan u. Naast de pvc-vloeren die als een echt houten vloer ogen, zijn er ook Gelasta pvc-vloeren met bijvoorbeeld de tegelstructuur Concrete. De platen van dit type vloer zijn rondom afgeschuind. Dat geeft ze een authentieke uitstraling waardoor het net lijkt alsof het echte tegels zijn. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van de Gelasta pvc-vloeren of wilt u advies over het leggen – of laten leggen – van deze vloeren? Neem dan gerust contact op met de specialisten van PVC Totaal Parket. Wij informeren u er graag over. Wist u bijvoorbeeld dat u prima een vloerverwarming onder de pvc-vloer kunt aanleggen?

Gelasta PVC Vloeren kopen en laten leggen?

Neem contact op met PVC Totaal Parket en maak direct een afspraak.

Leggen en egaliseren van de vloer

Wij leveren al onze vloeren, ongeacht het merk, compleet gelegd voor een lage standaard prijs per vierkante meter. Er is al een Gelasta pvc-vloer vanaf een vaste lage prijs per m2. Die prijs is dus inclusief het leggen, het egaliseren van de ondergrond en de lijm. Wilt u ook vloerverwarming? Dat is wel zo comfortabel. Weet dan dat wij vloerverwarming tegen inkoopprijs met uw Gelasta-vloer kunnen meeleveren.

Stalen op proef laten thuisbezorgen

Wij weten dat het moeilijk is om aan de hand van een foto en een omschrijving van het product – kleur, materiaal, toepassing – op een website te bepalen of u de juiste keuze voor een bepaalde vloer maakt. U kunt vooraf natuurlijk nooit goed weten of de Gelasta pvc-vloer waarop u uw oog heeft laten vallen echt aanvoelt en echt oogt. Wij snappen dat het dan voor u moeilijk beoordelen is of de vloer daadwerkelijk in uw interieur past. Daar hebben wij een uitstekende oplossing voor. Als u aan ons doorgeeft welke Gelasta pvc-vloer u overweegt te kopen, dan bezorgen wij een aantal stalen van deze vloer bij u thuis. U heeft dan alle tijd en ruimte om te kijken wat de meest geschikte vloer voor u is. Voldoet de Gelasta-vloer aan uw verwachtingen? Dan kunt u de hoeveelheid vierkante meters vloer die u nodig heeft, snel online bij ons bestellen. Voldoet de vloer niet helemaal aan uw verwachtingen? U kunt dan bij ons aangeven dat u van de koop af ziet en dat u de stalen wilt retourneren.

Gelasta pvc-vloer kopen bij PVC Totaal Parket

Voor kwalitatieve merken pvc-vloeren en degelijke pvc-vloerbedekking bent u bij PVC Totaal Parket in Zwolle aan het juiste adres. Bij ons koopt u online pvc-vloeren en laminaat van topkwaliteit van diverse bekende merken, waaronder bijvoorbeeld een Gelasta pvc-vloer. We hebben altijd een ruime keuze uit voorraad leverbaar en we hebben ook altijd wel een goede aanbieding voor u. Ook als het gaat om vloerverwarming. Wilt u meer weten over pvc-vloeren, pvc-vloerbedekking of pvc-laminaat? Neem gerust een kijkje in onze webwinkel en laat u overtuigen door het ruime aanbod vloerproducten van hoge kwaliteit bij PVC Totaal Parket. Meer weten over pvc-vloeren? Neem gerust contact met ons op voor informatie en/of advies. Dat kan via het contactformulier op deze website of door te bellen naar 085-2081331. Een pvc-vloer van Gelasta en vloerverwarming koopt u eenvoudig online bij PVC Totaal Parket in Zwolle.

Bel ons direct