skip to Main Content
  • Zeer concurrerende prijzen
  • Advies op maat
  • Ontvang vrijblijvend parketsamples
  • Jarenlange ervaring
  • 12 jaar garantie
Offerte Vrijblijvend binnen 24 uur

Aanbieding: € 64,- p/m2 voor alle Visgraat vloeren, incl. leggen.

Prachtige Visgraat vloeren vindt u bij PVC Totaal Parket

Wilt u uw woning of kantoor verrijken met een prachtige visgraat vloer? Voor het kopen en een visgraat vloeren laten leggen zit u helemaal goed bij PVC Totaal Parket. Wij verkopen visgraat pvc-vloeren in alle soorten en maten van een uitstekende kwaliteit. U kunt bij ons terecht voor topmerken als als mFLOR, Vivafloors, Therdex en Quick-Step. Deze merken hebben ook prachtige vloeren met een visgraatmotief in hun collecties. Pvc-vloeren zijn geschikt voor alle woningen en gebouwen. De vloeren kenmerken zich door een natuurlijke en warme uitstraling. In onze webwinkel vindt u een ruim assortiment met pvc-vloeren met verschillende dessins. Maak uw keuze en bestel direct de gewenste vloer. Onze specialisten zullen de vloer niet alleen leveren, maar zullen de vloer, indien gewenst, direct leggen. Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden voor het kopen en laten leggen van visgraat vloeren? Neem dan contact met ons op en geef uw wensen aan ons door.

Waarom een visgraat vloer bij PVC Totaal Parket kopen?

Wanneer u uw woning of kantoor wilt voorzien van een prachtige visgraat vloer, kunt u zeker terecht bij PVC Totaal Parket. Wij zijn uw totaalpartner op het gebied van pvc en vinyl vloeren. Of u nu op zoek bent naar pvc-vloeren van Quick-Step, mFLOR, Ambiant, Therdex of Vivafloors, wij verkopen het. Wanneer u een vloer bij ons bestelt, verzorgen wij niet alleen de levering van het product, maar zullen onze specialisten de visgraat vloer ook vakkundig laten leggen. Wij kunnen de visgraat vloer tegen een scherpe prijs leveren en vakkundig laten leggen. Dit is mogelijk doordat wij als internetaanbieder bijna geen vaste lasten hebben en goede prijzen bedingen bij onze leveranciers. Bent u op zoek naar een goede aanbieding voor een nieuwe pvc-vloer? Dan bent u bij ons altijd aan het juiste adres. Wanneer u een mooie vloer aanschaft, kunt u direct vloerverwarming tegen een inkoopprijs aanschaffen. Een uitstekende combinatiedeal, u heeft immers zowel de vloer als de vloerverwarming voor een topprijs. Een ander voordeel dat wij bieden, is dat u een handige sample kunt bestellen van de gekozen visgraatvloer. Wij sturen een aantal planken op, zodat u op uw gemak kunt kijken of de gekozen vloer bevalt. Wanneer de visgraat vloer naar uw smaak is, kunt u hem direct bestellen. Wij leveren hem dan zo snel mogelijk en komen de vloer direct bij u leggen.

De populariteit van de visgraat vloer

Vloeren met een visgraatmotief werden vroeger vaak toegepast in klassieke inrichtingen. Echter, deze vloer is weer helemaal terug van weggeweest en populairder dan ooit. Dat is niet voor niets. Visgraat vloeren zijn origineel en brengen een gevoel van dynamiek in iedere ruimte. De visgraatvloer wordt niet langer alleen gebruikt in klassieke interieurs. Ook bij andere interieurstijlen sluit deze vloer naadloos aan. Denk aan een scandinavisch, industrieel of landelijk interieur. De visgraat vloer heeft aantrekkelijk schuine hoeken die de aandacht trekken en voor interessante contrasten tussen de vloer en de rest van het interieur zorgen. De visgraat vloer was vroeger vooral van hout. Door de ingewikkelde structuur was het leggen van de vloer een behoorlijke klus. Gelukkig is de visgraat vloer tegenwoordig beschikbaar in een pvc-variant. Vrijwel ieder topmerk dat te koop is bij PVC Totaal Parket heeft verschillende visgraat pvc-vloeren in het assortiment. U vindt ze bijvoorbeeld bij Quick-Step, mFLOR, Vivafloors, Ambiant en Therdex. Bent u benieuwd geworden naar onze prachtige visgraat vloeren? Informeer dan naar de mogelijkheden voor het kopen en laten leggen van een visgraat vloer in uw woning of bedrijfsruimte.

Visgraat vloer motief

Visgraat vloeren kopen en laten leggen?

Neem contact op met PVC Totaal Parket en maak direct een afspraak.

De voordelen van visgraat pvc vloeren

Visgraat pvc-vloeren zijn een heel goed alternatief voor houten en natuursteen vloeren. Ze bieden namelijk heel veel voordelen. Zo is een visgraat pvc-vloer bijvoorbeeld veel goedkoper in aanschaf dan een echte houten of natuurstenen vloer. Daarbij komt dat pvc-vloeren zeer duurzaam zijn. Bij topmerken als mFLOR zijn de pvc-vloeren volledig recyclebaar. Daarnaast wordt er bij het productieproces rekening gehouden met de invloed op de omgeving. FLOR wil de invloed namelijk tot een minimum beperken en doet er alles aan om dit te bewerkstelligen. De pvc-vloeren zijn tevens voorzien van een speciale beschermlaag, waardoor ze water- en vlekbestendig zijn. De vloeren zijn hiermee ook optimaal beschermd tegen krassen en slijtage. Wilt u een vloer die de geluiden in huis dempt? Dan is pvc ook een uitkomst. De vloeren zorgen namelijk voor een minimum aan loopgeluiden. Daarnaast voelen ze ook nog eens comfortabel aan de voeten. Wilt u uw pvc-vloer nog comfortabeler maken? Laat dan vloerverwarming onder uw vloer leggen. Pvc-vloeren zijn namelijk uitstekend te combineren met vloerverwarming. Tot slot zijn de visgraat pvc-vloeren van tegenwoordig bijna niet van een echte houten vloer te onderscheiden. Nieuwe innovatieve technieken maken het mogelijk om de vloeren te voorzien van prachtige, natuurgetrouwe nerven.

Het combineren van een pvc vloer met vloerverwarming

Wilt u in uw woning of pand genieten van lekkere warme voeten in de winter? Laat uw vloerverwarming aanbrengen onder uw visgraat pvc-vloer. Pvc-vloeren zijn uitstekend te combineren met vloerverwarming. Pvc-vloeren zijn relatief dun en hebben daardoor een lagere warmteweerstand dan andere vloeren. Ze hebben de juiste isolatiewaardes. Door een pvc-vloer met vloerverwarming te combineren, kunt u uw investering simpelweg terugverdienen. Uw energierekening zal namelijk lager worden. PVC Totaal Parket geeft u de kans vloerverwarming tegen inkoopprijs aan te schaffen wanneer u een pvc-vloer koopt. U heeft dus zowel een goed geprijsde vloer als heerlijke vloerverwarming voor een topprijs. Wilt u meer weten over de levering en het laten aanleggen van vloerverwarming? Neem dan contact met ons op.

Leggen en egaliseren van visgraat vloeren

De specialisten van PVC Totaal Parket leveren niet alleen de nieuwe visgraat pvc-vloer, ze kunnen deze ook vakkundig voor u leggen. Voor het leveren en laten leggen van een visgraat pvc-vloer rekenen wij een standaard lage prijs. Deze prijs is inclusief het leggen en egaliseren van de vloer en de lijm. Uiteraard zullen wij de gekochte vloerverwarming ook meeleveren. Wilt u meer weten over egaliseren van de ondervloer of het leggen van een pvc-vloer? Neem dan contact op met onze specialisten voor meer informatie.

Bestel uw visgraat pvc-vloer bij PVC Totaal Parket

Wilt u uw woning of pand verrijken met een prachtige visgraat pvc-vloer? Ga dan naar onze website, bekijk het assortiment en bestel de visgraat vloer die u wenst te laten leggen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden op het gebied van een visgraat pvc-vloer? Of over de aanschaf van een vloer in combinatie met vloerverwarming? Bel dan naar 085-2081331, mail naar info@pvctotaalparket.nl of vul het online contactformulier op onze website in. Voor het kopen, leveren en laten leggen van een visgraat pvc-vloer bij u thuis of op kantoor.

Bel ons direct